onsdag 11. september 2013

Et uvanlig personalmøte

 
 
I går tok jeg med hele gjengen i Eventyrstua barnehage opp i skogen for å ha personalmøte. Bakgrunnen og hensikten med det var å inspirere og vise hvor lite som skal til for å gjøre det lille ekstra på våre turer.
Jeg og Kristian dro opp i forkant og forberedte leirplassen, samt gjorde klar maten som var klar for servering når de andre kom opp etter en lang dag på jobb.
 


 
Etter servering av noen nydelig grillspyd, bulgur og pitabrød m/tilbehør var alle gode og mette.  Å avslutte med nystekte smashpannekaker førte til at stemningen var på topp :)
 

Innsatsviljen var det ingenting å si på, og alle gjorde en formidabel innsats. Del en var en knutekonkurranse. Vi delte opp i fire lag, med fire deltakere, hvor en måtte se og memorere en knute, for så å knyte den og få den godkjent før nestemann på laget kunne fortsette med neste knute. Det var fire knuter totalt. Magnus, Andreas, Eline og Mirela kom seirende ut av konkurransen og vant en sjokoladeplate. Vi gratulerer!

 
Etterpå fikk hver av lagene i oppgave å lage et opplegg som de skulle presentere for de øvrige gruppene. Her sto de helt fritt til å lage et opplegg som man kunne gjennomføre med barn på tur ute i naturen. Noen lagde husker, noen bygde bro og presenterte "de tre bukkene bruse", andre lagde zip-line og edderkoppnett.
Det var fantastisk å se kreativiteten, og hvor enkelt det kan gjøres med små eller ingen hjelpemiddel.
 
Til slutt lekte vi "sardiner i en sardinboks". Noe som er det motsatte av gjemsel. En skal gjemme seg og de andre skal lete. Når man så finner personen skal man gjemme seg der sammen med han/hun. Den siste som finner "taper".
En utrolig moro lek når man ligger sammenpakket atten stykker og det er to igjen som leter :)
 
Jeg vil takke personalet for en fantastisk kveld oppe i skogen. Et enormt engasjement, kreativitet som bare vi som jobber i barnehage kan, og strålende godt humør.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar