tirsdag 23. oktober 2012

Øver med pensel...

Når man skal uttrykke seg igjennom maling er det viktig å øve seg på å bruke penselen. Det er ikke alltid like lett å få penselen i malingen, for så å føre den over til arket. Dette er noe vi øver oss på slik at alle får muligheten til å utrykke seg estetisk :)

Høsten er her!
I den anledning ønsket vi denne gangen å benytte oss av høstfargene; gul, rød, grønn og brun. Barna prøvde å bruke penselen etter beste evne, men mot slutten ønsket de heller å bruke hendene :)


"Barnehagen må gi barn mulighet til å oppleve kunst og kultur og til selv å uttrykke seg estetisk. Å være sammen om kulturelle opplevelser og å gjøre eller skape noe felles, bidrar til samhørighet. Barn skaper sin egen kultur ut fra egne opplevelser. Gjennom rike erfaringer med kunst, kultur og estetikk vil barn få et mangfold av muligheter for sansing, opplevelse, eksperimentering, skapende virksomhet, tenkning og kommunikasjon. Fagområdet omhandler uttrykksformer som billedkunst og kunsthåndverk, musikk, dans, drama, språk, litteratur, film, arkitektur og design. Formidling av kunst og kultur bidrar til å skape fortrolighet med og tilhørighet til kulturelle uttrykksformer." (Jmf. rammeplanen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar