tirsdag 30. oktober 2012

Kinofredag

 
På fredag hadde vi fellessamling for alle på Kvitebjørn hvor jeg foreslo for barna at vi skulle ha kosefredag og lage kino i barnehagen. Barna ropte høyt i kor at det ville de, og  vi gikk igjennom hva vi trengte. Barna fikk ulike oppdrag: turgruppen skulle dra på biblioteket å "leie" film, en annen gruppe ville lage billetter og kinoplakater, en gruppe fikk være med å lage kinosal mens den siste gruppen fikk i oppdrag å poppe popcorn.
 
 
 
Her er gruppen som skulle lage kinosalen i gang. Vi hang opp stoff og puslespillbrikker foran vinduene for å stenge lyset ute og noen av barna ville lage en sofa man kunne sitte i, slik at man satt godt når man skulle se på film senere.
 

 
Ariel utbryter mens vi lager billetter: "Vi trenger jo rød løper, Kikki, det har de på kino". "Ja, det hadde jeg ikke tenkt på, men jeg har ikke rød så jeg håper det går greit med rosa". "Det går bra, svarer Ariel".
 
På vei inn i kinosalen måtte alle barna stå i popcorn og billettkø, og barna som hadde laget billettene var ansvarlig for å dele ut billetter til alle før de gikk inn i kinosalen.
Filmene som ble vist var "Lotta fra Bråkmakergata" og "Nysgjerrige Nils".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar