mandag 31. mars 2014

Fellessamling for avdeling Kvitebjørn

Forestilling om "Bukkene truse som skulle til badeland for å ski" :

Fredag forrige uke bestemte vi oss for å ha en litt annerledes samling om bukkene bruse, vi lagde rett og slett vår egen fortelling. Vi hentet inspirasjon fra boken : "Bukkene bruse på badeland." Og dermed ble vi hetende Bukkene truse som skulle til badeland for å skli. Med hjelp fra barna lagde vi enkelte rekvisitter vi trengte til skuespillet.



Bukkene truse skulle på badeland for å ski, de fant skiltet og tuslet inn på området. Det var utrolig mange barn der! De gikk rett bort mot sklia, men da ble de stoppet av en kanin, "dere må dusje først!" ropte han. Bukkene gikk å dusjet og var igjen klare for å skli. "Dere må ha på badetøy!" ropte kaninen, da bukkene var på vei mot sklia igjen. De fikk velge badetøy fra glemmekassa, noe badetøy passet kanskje ikke alle, og det var vanskelig for noen av bukkene å vite hvor badetøyet skulle sitte- med hjelp fra barna fikk bukkene på seg riktig badetøy og var klare for å skli. Det de ikke viste var at trollet satt under trappa og var klar for å ta bukkene! en etter en gikk de opp trappa for å skli, frem til den største bukken stod på toppen "Ja bare kom å ta meg du, ædda bædda buse trollet hakke truse!" trollet ble rasende og kom etter bukkene, da han sklei ned gikk det alt for fort og han smalt rett inn i veggen på badeland. Da begynte trollet å gråte, det hadde fått vondt. Da bukkene så dette tenkte bukkene at de kanskje skulle gå bort til trollet og spørre om det ville være venner med bukkene truse isteden. Det ville trollet! Så ble alle venner og sang lille bukken bruse sammen : )

Personlig synes jeg dette var utrolig gøy og det virket som det fenget barna. Enkelte barn bemerket at den største bukken hadde glemt å ta med paraply inn i dusjen. (dette er noe den gjør i boken). Noe vi skal huske på til neste gang. : )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar