torsdag 24. oktober 2013

FORUT Barneaksjon

Denne uka har vi hatt internasjonal uke i Eventyrstua for å markere FN-dagen som er i morgen, torsdag 24.oktober. Det har vært ulikt hvordan de ulike avdelingene har jobbet med temaet. Kokken har ordnet internasjonal mat, blant annet asiatisk wok og marokkansk suppe.
Idag skal vi ha lotteri med alle foreldrene i barnehagen, hvor alle inntektene går til FORUT Barneaksjoner. Les mer om barneaksjonens arbeid på: http://www.forut.no/kampanjer/barn/barneaksjonen_fra_malawi/ .
FORUT har sendt oss masse flott materiale, som enten har vært brukt på avdelingene eller som skal være premier i dagens lotteri.

Inne på Tommeliten har vi brukt mye av det materialet vi har fått tilsendt, blant annet har vi hengt opp en del plakater med bilder fra Afrika og med afrikanske dyr på. I tillegg har vi introdusert en ny venn på avdelingen som heter Monki! Han kommer fra barneaksjonen, og han har vært rundt i Afrika og sett veldig mye. Monki er til og med avbildet på plakatene våre sammen med elefanter og krokodiller! :) Monki har vært med oss i samlingsstund hver dag denne uka, og han får lov til å sitte på fanget til barna når vi leser bok og lignende. Barna syns det er ekstra stas med Monki, og spesielt gøy at han er med på alle plakatene.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar