torsdag 26. september 2013

Skogstur

Som de andre førskolebarna denne uken, reiste vi opp til Tonsenhagen for å lage taubane og hinderløype. Fokus for denne turen ble imidlertid noe helt annet og tauene kom aldri frem, men turen var ikke kjedelig for det. Vi valgte å ta litt av den samme utradisjonelle veien som gruppen på mandag gjorde. Vi gikk av veien, klatret opp en skråning og utforsket skogen nærmere. Her fant barna masse syre som ble forrett før vi koste oss med spaghetti med kjøttdeig, fisk og grønnsaker under et tre som fungerte som ly for regnet. 
Barna fant flere trær som var falt ned som fungerte godt til å balansere på. Vi fant også noe som lignet på en gammel borg, og fantaserte rundt hvordan den hadde sett ut og hvor stor den hadde vært. 
Før vi skulle reise hjem var alle barna med på en aldri så liten skattejakt. Det var noen som på mystisk vis hadde gjemt to pakker med rosiner ute i skogen og det var barnas oppgave å finne dem. Barna lette både høyt og lavt, og de to barna som så de først fikk dele ute rosiner til alle de andre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar