mandag 30. september 2013

Frognerseteren

  I dag tok vi turen opp til Frognerseteren for å kose oss i skogen i det fine høstværet. I skogen er ingen trær for store eller for små til å bli klartet i, og flere av barna stod heiet på Trude som prøve å klatre i det største treet vi fant langs veien. Vi fikk også med oss flere gravemaskiner, og en dampveivals som skal lage ny fin vei til oss i skogen. 
Noen av barna synes det var spennende og se hvordan vi lagde bål, og to av barna ble også inspirert til å lage sitt eget bål som de brukte i lek etter vi hadde spist. Til lunsj hadde vi suppe med grillet brødskive til.  Dette ble nesten like bra som å bruke brødrister og smakte godt med smør på. 
To av guttene trakk seg litt unna oss andre etter lunsj og når jeg gikk bort spurte hva de holdt på med, fikk jeg vite at de var i gang med å lage en felle. De pekte og forklarte hvordan det var tenkt at de skulle klare å fange dyr med den. En av grillpinnene ble brukt som spydspiss og den var festet gjennom noen andre pinner, og når dyret gikk i fellen ville spydspissen bli løst ut og treffe dyret. 

1 kommentar:

  1. Herlig blogg med masse fine bilder! Takk for at dere deler hverdagen med oss! Hilsen Kvitebjørn-mamma

    SvarSlett