torsdag 6. juni 2013

Oppdagelsestur

I dag har torsdagsturgruppa på Gullfuglen vært på en real oppdagelsestur! Vi starta med å sjekke ut gravemaskina som holder på utenfor barnehagen. Vi kunne ikke se den mens vi var inne på barnehagens område, men da vi fikk på oss vestene og gikk ut på veien fikk vi se den. Meget spennende. Så gikk vi videre bort til lekeplassen. Der fant vi løvetann som man kunne blåse på, og løp litt i bakken. Men så ville barna videre! Langs gangveien opp til bussen oppdaget noen av barna en snegle. Og enda flere og enda flere! Mange hundre snegler fant vi! De hadde huset på hodet sitt og gikk inn i det da vi tok på den. "Ikke ta på den!!" "Joooo, man må ta på den.." 


 Opp på buss-snuplassen så vi litt på bussene før vi gikk videre. En lastebil tuta og vinka til oss! Stor stas!


Ved BI-bygget gikk vi forbi denne skulpturen, da Iver plutselig ropte: Seee Maria, KUNST! Da måtte vi stoppe og utforske denne kunsten. Iver stilte seg inni skulpturen og sa: Seee, jeg er inni kunsten! De andre måtte også prøve. Når vi banka på den lagde den en fin lyd.


På slutten av vår oppdagelsesferd gikk vi til byggeplassen. Der var det 1-2-3-4-5 heisekraner! Og en traktor og en gravemaskin. Nå begynte vi å bli fulle av inntrykk og veldig sultne, så vi måtte rusle tilbake til barnehagen. Og like ved barnehagen sto en svær traktor! For en tur! Så løp vi siste stykket inn til barnehagen for en nydelig klippfisklunsj med påfølgende hvil i vogna. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar