tirsdag 11. desember 2012

Julegrantenning og juleverksted

Mandag 3. desember var det nok en gang klart for Eventyrstuas
julegrantenning og juleverksted. Dette er en tradisjon vi har hatt siden oppstart, og dermed var det sjette gangen det ble gjennomført. Det var minst like hyggelig i år, som de foregående!

 Foreldrene blir invitert til barnehagen 16.30. Da kler vi oss og går ut for å se lysene på julegrana bli tent, synge litt julesanger og selvfølgelig drikke gløgg og spise pepperkaker. I år var det riktignok så kaldt at en del feiget ut og holdt seg inne, og beskuet det hele fra vinduene :)

Når grana er tent, går vi inn. Her har vi gjort klart en aktivitet på hver avdeling. I år hadde Kvitebjørn julekortlaging, med alt det glitteret som hører til! På Askeladden var det diverse utstyr som var nødvendig for å lage nisser på ski, snømenn eller helt andre figurer som barna synes julen trenger. Gullfuglen bød på pepperkakebaking- og smaking! Mens på Tommeliten var det mange små hus som var klare for å bli malt på. Kjøkkenet serverte risgrøt og saft.




Barn og foreldre går mellom avdelingene og gjør det de har lyst til. Foreldrene koser seg minst like mye som barna med å få leke med lim og glitter - noen ganger blir barna stående og vente på at foreldrene skal bli ferdige, så de kan gå videre... :) 



For oss i personalet er det veldig hyggelig å bli enda bedre kjent med foreldrene og ha tid til å prate lenge med alle sammen :)

Men det aller mest hyggelige med denne dagen, er å se gleden til barna! Det lyser i øynene deres, det er helt tydelig veldig stas å ha med mamma og pappa inn i barnehagen, og ikke minst at de er med å lager ting!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar