fredag 19. september 2014

Maling i bleia

Denne uka har vi hatt maleprosjekt på Storegull. Vi kjøpte inn noen meter med tynt stoff som barna skulle få male på i bare bleia. Det vil si; grise seg til med maling, tråkke i maling, rulle rundt i maling... Kort sagt, hva man har lyst til! :)
En del av barna var litt skeptiske til å begynne med, og syns nok det var litt rart å skulle tråkke rundt i dette som vi vanligvis bruker pensel på. Etterhvert ble de fleste varme i trøya, og det ble en utrolig morsom aktivitet! De fikk tråkke i maling, ta maling rett på beina eller henda og lage hånd-/fotavtrykk. De voksne hjalp til, og de fikk maling på beina og henda sine de også.


Ett av barna fortalte at han lagde sokker når han malte på foten sin og oppover leggen. Det ble mange fine hånd- og fotavtrykk på kunstverket vårt, som nå henger til pynt på avdelingen.


Vi har brukt flere dager på dette prosjektet, da vi har delt barna i smågrupper mens de har malt. Max 5 barn har fått male samtidig, og de har fått holde på så lenge de har hatt det gøy.



Minst like stas som malinga, har det vært å få bade i balje med såpe og skum etter maleøkta! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar