tirsdag 23. september 2014

Ettåringen i utelek

Nå er september på hell, og hverdagen på Lillegull begynner å ta form. Det har vært en kjempefin start på barnehageåret, og både store og små har etterhvert lært hverandre å kjenne. Vi har benyttet tiden til å være mye ute. Mange av barna koser seg masse ute, og de signaliserer også et ønske om å gå ut ved å stille seg ved porten. Ute er sandkassa populær. Det graves, lages kaker og smakes.
Noen prøver seg på å sykle, og noen får haik med en voksen på sparkesykkel. Det forskes på hva som befinner seg inni husene. Det øves på å gå opp og ned trappa til sklia, og det øves på å skli ned igjen. Grovmotorikken er i full utvikling, noe som gjenspeiles i masse bevegelsesglede :)

Vi har også vært på noen små turer rundt i nærområdet. I begynnelsen var det for noen litt rart å skulle sitte i vogna sammen med de andre, men nå kommer smilene frem så fort de skjønner at vi skal ut på tur. Det pekes og prates om alt vi ser, det vinkes til trikker og biler og det tulles og tøyses både med hverandre og med de voksne :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar