tirsdag 13. mai 2014

En KONGE tur!

Denne uka har vi startet nedtellingen til 17. Mai. I den anledning dro vi for å besøke Slottet :-) Barna er blitt så store nå, så vi lot vogna stå og tuslet ned til T-banen :-)

Vel fremme på Nationaltheatret gikk vi den korte veien opp til Slottet. På vei opp var det mange turister som vinket og smilte til oss :-) Vi satt oss ned på den store statuen rett ved Slottet. Vi fant frem flagget og øvde på nasjonalsangen, som vi håper å lære oss til fredagen! 

Janne 2,8 så plutselig to klovner som sto utenfor Slottet. Det var da gardistene som sto vakt :-) Hun sa de var klovner, men uten den røde nesen :-) 

Da vi skulle hjem til barnehagen, hadde vi ikke kommet langt før det kom en motorsykkel med blålys, en bil med kongemerket og en følgebil med blålys. Vi ventet på de slik at vi kunne vinke når de kjørte forbi :-) Det var ikke hvem som helst som satt i bilen i midten. Vi fikk nemlig vinket til selveste Kong Harald i dag, og han vinket tilbake!:-) Et stort øyeblikk for både små og store! Det ble litt av en avslutning på en helt KONGE tur :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar