fredag 11. april 2014

Skogs- og strandliv


Denne uken var det duket for skogstur for førskolegruppen, mandagsgruppen kom seg til Solemskogen og onsdagsgruppen rakk desverre ikke bussen. Barna fikk da valget om å vente en stund på neste buss eller om de ville reise til stranda og da ble det et enstemming ja for å reise til Bygdøy. 

I Solemskogen prøvde vi ut en ny sti og da endte vi opp på en bålplass med mange store steiner og pinner rundt som en annen barnehage hadde laget. Her lagde noen en fjernstyrt fugl mens andre utfordret seg selv med å klatre opp på store steiner og hjalp hverandre opp. Det ble også laget tauhinder/husker og de barna som hadde lyst fikk lov prøve å tenne på fyrstikker. 


På Bygdøy ruslet vi bortover strandkanten og endte opp i Paradisbukta. På veien samlet noen av barna "skatter" som de så over når vi var kommet frem, mens andre var opptatt å løpe frem og tilbake i vannkanten og bade. I vannet fant vi også en skapning vi undret oss over hva var, kan noen hjelpe oss? vi kalte det til slutt en havmark, for den ligner på en mark, er bustet og ser ut som den har svart nese og værhår. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar