mandag 7. april 2014

På togtur!

På fredag var det turdag for fem av barna på Storegull. Vi pakka med oss mat og drikke, og gikk opp til Nydalen Stasjon for å ta toget! Vi satt en stund på perrongen og kosa oss i sola, og plutselig kom det en kattepus som veldig gjerne ville klappes av oss. Veldig stas for barna, og de ville helst ta med katten på tur. Vi snakket om at katten ikke kunne ta toget aleine, men at kanskje vi kunne hilse på den i nærområdet en annen dag.
Da toget endelig kom, var det stor glede i gruppa. Enda morsommere var det da toget tuta med fløyta si etter en liten stund! Vi kjørte tog ca et kvarter, og hoppet av på Movann. Her fant vi oss en fin plass i sola og satte oss ned for å høre på eventyr. Vi hadde pakka med oss kofferten med eventyret om Gullhår og de tre bjørnene, og det var veldig gøy å ha samlingsstund ute! Etterpå spiste vi brødskiver og epler til lunsj. Det var gøy å vinke til togene som kjørte forbi og tuta mens vi spiste mat! :)






Etter mat gikk vi en tur oppover langs skogsveien, og her lå det fortsatt masse snø! Mye av det hadde smeltet, og vi kunne høre vannet renne nedover. Vi gikk inn i skogen og så på det rennende vannet, og fant både pinner og kongler som vi kunne leke med.
Mens vi venta på toget tilbake, tok vi en samlingsstund til med litt forskjellige sanger. Vi spiste litt rosiner og gjorde oss klar til å ta toget hjem igjen. Konduktøren på toget snakket mye med oss, og det syns barna var veldig gøy. Vel fremme i barnehagen var det deilig å få sove litt :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar