onsdag 26. mars 2014

Griselunsj fra A til Å

Gjennom hele året disker kokken opp med de herligste retter, og her er det ikke halvfabrikata. Vi har blant annet hatt tiur, hummer og krabber. For ikke å snakke om fisken vi spiser hver uke, som kommer til barnehagen i sin naturlige form med skinn og bein og det hele. På lik linje som med andre aktiviteter får barna her også være med på hele prosessen. På fredag står det helstekt pattegris på menyen her i Eventyrstua! Grisen ligger nå til tining på benken, og barna må selvfølgelig få se!

Det er veldig fint å vite hvor maten vi spiser kommer fra. Inne på Gullfuglen har vi sett masse på grisen, og snakket om at denne skal vi spise til lunsj på fredag.

Alle barna ville veldig gjerne se på den, og mange ville også kjenne litt på den. Det var ingen som ga uttrykk for at dette var ekkelt eller ubehagelig, bare veldig spennende og morsomt!

Vi gleder oss til fredag! :)


Fortsettelse følger...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar