tirsdag 15. oktober 2013

Tur til demningen

 I dag gikk turen for vanndråpene (mellombarna) til demningen. Når vi kom frem spiste vi lunsj av laks pasta og sukkererter! Når vi var gode å mette måtte vi nesten gå for å se på fossen som falt nedover den bratte veggen, her kastet vi uti noen blader for å se om de ble med i fallet, og det gjorde det pga strømmen i vannet. Senere fant vi en bakke full av blader, her løp vi opp på toppen og rullet helt ned til grusveien. Dette var veldig morsomt og gikk kjempe fort! :D
 Når alle hadde rullet ferdig fant vi en råtten trestubbe med passe bark, da bestemte vi oss for å sende barkebåten nedover elven. Vi gikk pent ned på plattformen langs vannkanten og sendte båtene av sted, alle føyt og vi stod lenge å så etter de flyte nedover mot fossen.
I denne trestubben fant vi noe interessant, et bittelite tusenbein! Han var liten og hadde så mange ben at ingen av oss klarte å telle de, men han hadde jo følehorn. Det hadde den 2 stykker av ;) Etter en lang titt og undring rundt dette fascinerende krypdyret gikk turen hjemover igjen til barnehagen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar