torsdag 10. oktober 2013

Sognsvann og soving:-)

Onsdag 09.10 tok vi oss en tur til Sognsvann med en gruppe barn fra Storegull. Vi på Gullfuglen er blitt veldig ambisiøs når vi skal på tur. Nå er det helt vanlig for oss å sove på turen. Denne turen var intet unntak, så vi pakket med oss ullpledd, soveposer og skinn. T-baneturen var som alltid veldig spennende. Barna er etterhvert blitt bortskjemt med bruk av byens kollektivtilbuder:-) På veien stoppet vi og kjøpte pølser, lomper og en engangsgrill:-)

Vel fremme fant vi oss en fin sitteplass og fyrte opp grillen. Mens vi ventet på at pølsene skulle bli ferdig, gikk vi ned til vannet for å se på endene, og plaske litt i vannkanten:-) Da vi satt og spiste fikk vi besøk av veldig mange hunder. De hadde nok fått ferten i pølselukta:-)

Etterhvert ble det tid for soving. Vi er blitt flinke på å sove under åpen himmel nå. Det virker som barna nyter den friske luften når de ligger i det fri og sover. Kanskje er det litt spennende også? Det at vi har muligheten til å sove på tur gjør turen mye mer behagelig. Da slipper vi å tenke på at vi må rekke den og den bussen eller t-banen for å komme oss hjem i riktig tid:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar