torsdag 31. oktober 2013

Regnværstur :)

Noen av barna fra Gullfuglen tok i dag turen bort til fotballbanen. Det hadde regnet ganske mye før vi gikk, og langs veien var det dermed mange fine søledammer som vi kunne hoppe i :) De våte bladene på bakken var også morsomme å kjenne på. 

Da vi kom fram til fotballbanen var det noen av barna som fant noe rart på bakken. Vi voksne visste ikke helt hva det var vi heller, men sammen ble vi enige om at det lignet litt på hodet til et troll. Praten rundt dette trollet ble fort til en bitteliten samling med dramatisering av bukkene bruse. Barna fulgte spent med :)


Etter at fotballbanen var ferdig utforsket ga barna uttrykk for at de ville gå til leikeplassen. Det tok ikke lang tid før noen av barna fant noen epler. Tydelig at de husket hva vi gjorde forrige gang vi var der :) En av jentene var også raskt ute med å finne en pinne slik at den voksne kunne dele opp eplet. Før vi tok turen tilbake til barnehagen måtte vi kaste litt løv opp i lufta, og vi måtte gå innom trollet i kumlokket og gi det litt mat :) En herlig tur i ruskete høstvær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar