fredag 27. september 2013

Tur til Sofienbergparken

 I går gikk turen til Sofienbergparken for minstebarna, vi tok bussen ned og gikk litt frem til det var stor plass til å løpe bort til den store lekeplassen. Men midt i løpingen stoppet alle, her fant de nemlig en eggerkopp! "Den er stor, men ikke ekte da. For sånne finnes ikke i Norge" (fra barnemunn)

 Da vi kom frem til lekeplassen var leking første pri for barna, her kunne de klatre, skli, balansere, hoppe, huske og krabbe igjennom stor rør! Etter maten var inntatt og alle var gode å mette tok vi en ny lekerunde, her også med "trening" i stor grad! Disse treningsapparatene er jo utrolig morsomme å leke på også, hvertfall når man får det til.
Når vi skulle hjemover måtte vi på en liten skattejakt, der skatten var flasken til en av barna! den hadde falt ut av sekken på veien til parken. Alle spottet rundt seg til en hver tid og var veldig konsentrerte for å kunne bli den som fant skatten blant alle sammen. Når turen igjennom parken nærmet seg slutten trodde vi alt håp var ute, men neida! Like ved den store edderkoppen fant en av barneveilederne den forsvunede flaskeskatten. Det fortjente selvfølgelig en applaus! Så gikk turen hjem til barnehagen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar