torsdag 5. september 2013

Tur til Sognsvann

I dag skulle de eldste barna på Gullfuglen på tur. Når vi finner frem de gule vestene er det ikke vanskelig å hverken se eller høre at barna vet hva som skal skje. "Tur!" :) Tidligere har vi testet ut både vogn og bein på våre utflukter, og i dag bestemte vi oss for å teste ut t-banen i tillegg. Beina fraktet oss ned til t-bane-stasjonen, hvor vi måtte vente litt på riktig t-bane. Store og små satte seg ned på rumpa, og så hadde vi en liten samling mens vi ventet :) Det var i tillegg mange fine tog å se på, så ventetiden fløy forbi!

Det er tydelig at det er stor stas å kjøre tog. Barna uttrykker glede både gjennom latter og kroppsspråk. Det klappes og synges :) I tillegg er barna supergode på å følge oppfordringer fra oss voksne, noe som gjør det til en herlig gjeng å dra på tur med. De venter på hverandre, passer på at alle er med og holder hverandre i hendene :) Fantastisk!

Vel fremme på Sognsvann fant vi oss en liten rasteplass hvor vi satte oss ned for å spise og drikke litt. "Mmm, mer!?" Godt med mat på tur! :) Så ruslet vi bort til vannet for å mate endene. Barna kaster brød i vannet, og endene kommer svømmende. Tydelig at barna har vært borti disse dyrene før, og de forholder seg til de på en veldig fin og rolig måte. Pinner og sand forskes på før vi tusler mot t-banen for å komme oss tilbake til barnehagen :) En kjempefin tur med en kjempefin gjeng!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar