torsdag 5. september 2013

Tur langs Akerselva


Idag har vi gått på tur langs Akerselva fra Nydalen og et lite stykke nedover mot Bjølsen/Sagene. Vi har øvd oss på å gå fint på rekker, og snakket om hvorfor det er så viktig at vi holder rekkene, spesielt ute i trafikken.
Det var mye fint å se på turen, og vi stoppet flere ganger for å se på elva og endene som svømte rundt.


Vi gikk ganske langt før vi stoppet ved en lekeplass der vi kunne leke og spise lunsj. Der var det masse klatrestativer vi kunne leke på, og et veldig morsomt stativ vi kunne sitte på som snurret rundt og rundt. Nesten som en karusell!

Vi hadde med primusen og gårsdagens lunsjrester; krabbespaghetti! Barna var mest opptatt av å bli mette fort, slik at de kunne fortsette å leke på lekeplassen. Denne lekeplassen lå like ved elva, så plutselig kom det en hel flokk med ender som gikk rundt omkring på lekeplassen eller store fugleflokker som fløy over oss. Veldig spennende! Vi gikk litt nærmere vannkanten for å kunne se på de som svømte i vannet også.


På vei tilbake til barnehagen, gikk vi forbi en stor gravemaskin som jobbet ved elva. Der måtte vi stoppe og se på arbeidet litt, for denne gravemaskinen lagde mye lyd! 
Det ble en ganske lang tur i dag, men barna var veldig flinke til å gå selv om de ble litt slitne. En kjempefin tur! :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar