torsdag 20. desember 2012

Førskoleovernatting i barnehagen!


For en uke siden var det duket for den store (og etterlengtede) overnattingen i barnehagen! Det første vi gjorde var å dra i butikken og handle inn masse godt, samt grønnsaker til suppen vi skulle ha med oss i skogen. Deretter lagde vi klar suppen og pakket sekken, før vi begynte å kle på oss og gjøre oss i stand til tur. Turen gikk til Voksenkollen hvor vi hadde fått låne lavvoen de har der oppe. Det var masse masse snø, så gjett om vi hadde det gøy med aking og basing i snøen! :)


Vi ble veldig slitne av så mye basing i snøen, så vi koste oss med kjeks, sjokolade og rosiner mens vi ventet på at grønnsakssuppa skulle bli ferdig. Den falt godt i smak hos både store og små!
Vi var her til det ble mørkt, og på vei tilbake til t-banen hadde vi refleksorientering!

Da vi kom tilbake til barnehagen gikk vi i butikken og handlet inn til taco. Det var imidlertid ikke maten som var det mest spennende, men det at vi faktisk skulle sove i barnehagen. "Kan vi legge oss nå daaa!?" var et spørsmål som stadig ble gjentatt! Endelig var det tid for å rulle ut soveposen og finne ut hvor og ved siden av hvem man skulle sove. Dette var veldig spennende, og etter langt om lenge hadde omsider alle funnet plassene sine. Deretter ble lysene slukket, og det ble lest to god-natt historier. Det var tydelig at alle timene i frisk luft og alle spenningen hadde tatt på, for nesten alle barna sov før klokken hadde slått 22.00! Ny rekord :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar